Jeg arbejder i øjeblikket på en fortsættelse af det værk jeg viste på udstillingen "New Adventures, danish contemporary video and photography" på Gallery Sejul, Seoul, Korea. Udstillingen turnerer rundt i Kina i løbet af 2007 bl.a. på dARTex, Det Danske Kulturinstitut i Beijing, og p Sancheng Art Gallery i Shanghai.

I mit nye arbejde er der ligeledes tale om videoværker der fastholder en fornemmelse af "permanent ubalance". Ligesom i værket "Collapse" er videoerne en bevægelse ind i billedet i et uendeligt rum der kan opleves som euforisk eller klaustrofobisk. De værker jeg arbejder med nu, har også det til fælles med det værket "Collapse", og i øvrigt de tre forrige værker jeg lavet under titlen "kollaps", at de lige så meget er installationer i rummet som de er videoer.

Værkerne skal foreløbig vises på en solo-udstilling på Galleri Image i oktober 2007. Jeg arbejder med nogle scener i model-størrelse der er bygget af træ, spejle og akryl plade m.m. I dem indgår forskellige roterende dele (drevet af små batteri motorer). Scenerne mimer en blanding af arkitekturmodellen, TV-studiet og rock-scenen.
Oven på scenerne vises video-projektioner. Video-projektionerne består hovedsagligt af tre typer billeder: moderne arkitektur, video-grafik og selve modellen (altså modellen filmet og projekteret tilbage op på modellen).

Videoerne er klippet sammen så de er ren scenografi der leger med deres egen scenografi. De ting der findes som tre-dimentionelt i scenografien bliver indimellem gentaget på video-projektionen, s der opstår forvirring mellem hvad der er to-dimentionelt og hvad der er tre-dimentionelt. Mellem hvad det er der bevæger sig på videobilledet og hvad der bevæger sig p modellen/ scenen. Meningen er på den måde at skabe et sted, der både er tilstede fysisk og en repræsentation af et sted. At skabe et lige så uvirkeligt men fysisk nærværende sted som arkitekturmodellen, TV-studiet og rock-scenen.